×

Verhalen van medewerkers

Medewerkers en vrijwilligers van SGL zijn oprecht betrokken. Ze kenmerken zich door de liefde voor hun vak, hun warmte hart voor cliënten en hun glimlach. Bij SGL gaan we uit van de mogelijkheden en talenten van medewerkers en benaderen we elkaar met vertrouwen. Hierdoor worden we een nog mooiere organisatie. Werken bij SGL is enorm dankbaar, gezellig en hartstikke leuk! Klik maar eens links in het menu op namen van medewerkers/vrijwilligers en lees hun bijzondere verhalen.

Ik Zorg campagne

Een deel van de verhalen hier links is gemaakt voor de landelijke campagne 'Ik Zorg'. ‘Ik Zorg’ is eind 2018 gestart om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. De campagne is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg & Welzijn. Doel van de campagne is meer mensen enthousiast maken en houden voor werk in deze sector.

Met ‘Ik Zorg’ laten professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is. Medewerkers van verschillende zorgorganisaties vertellen wat hun functie inhoudt en waarom zij gekozen hebben voor een baan in de zorg. Je hebt vast wel al iets zien langskomen op tv of in een bushokje afgelopen tijd. Ook SGL doet mee. Wij willen graag laten zien wat voor een mooi werk we in de zorg leveren! Acht medewerkers gingen op de foto voor Ik Zorg. (Assistent) begeleiders, een zorgbemiddelaar en locatiesecretaresse… Wij zijn heel trots op het resultaat. Lees hun verhalen door op de foto hieronder te klikken (of zoek hun namen links in het menu). 

Annemie Soons    

Sitha Caessens

Judith
Ummels

Kimmy van Renswouw

Monique Verhaegh

Ans
Coppus

Marga Verbroekken

Anja
Frenken