×

Waar staat SGL voor?

Missie

Mensen met een hersenaandoening hebben (toekomst)perspectief en geven daar op hun eigen wijze invulling aan. Ze ontwikkelen zich, behouden hun zelfstandigheid en staan midden in het leven.

Visie

Omdat ik verder kan…. Dat is wat onze cliënten, maar ook mantelzorgers voelen. Dit houdt in dat we weten wat elke cliënt in beweging brengt. Letterlijk en figuurlijk. Wij ondersteunen de ontwikkeling en ontplooiing van onze cliënt op een manier die bij hem of haar past. Iedereen moet een passende keuze kunnen maken.

Als specialist werken we continu aan de beeldvorming rondom hersenaandoeningen. Wij vinden dat mensen met een hersenaandoening makkelijk toegang moeten kunnen krijgen tot onze dienstverlening. We zijn ervan overtuigd dat we met onze persoonlijke aanpak en uitgebreide mogelijkheden ervoor kunnen zorgen dat zij het maximale uit het leven blijven halen. We zijn dus bereikbaar; zowel rechtstreeks, als via verwijzers.

We ontwikkelen onze dienstverlening continu op basis van de behoeftes van onze cliënten en nieuwe inzichten op het gebied van onze specialisatie. Daarbij zien wij allerlei vormen van innovatie als een belangrijkste pijler.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers van nature betrokken zijn en dat er sprake is van wederzijdse inspiratie tussen medewerkers en cliënten. Samen bereiken we doelstellingen, ambities en dromen en geven we de toekomst maximaal vorm.

Kernwaarden

Onze ruim 500 medewerkers en bijna 400 vrijwilligers ondersteunen ongeveer 1.400 cliënten en hun naasten vanuit onze kernwaarden:

Sta dichtbij, ben betrokken.
Ga geïnspireerd te werk.
Laat verantwoordelijkheden zien.

contact
Cliënten van SGL zingen en maken muziek
SGL watermerk

Anderen bekeken ook: