×

Logeren bij SGL

U kunt ook bij ons logeren. Dit biedt uitkomst in verschillende situaties. Het kan uw partner of gezin bijvoorbeeld tijdelijk wat ‘lucht’ geven. Het is voor hen soms best inspannend om u dagelijks zo goed mogelijk te (onder)steunen. Verder is logeren prettig als een mantelzorger even de handen vrij moet hebben.

Eigen kamer

U logeert in een eigen kamer in een van onze woonbegeleidingscentra. Onze medewerkers ondersteunen en begeleiden u waar nodig. Zij staan 24 uur per dag voor u klaar. Een gerust gevoel voor u en uw partner of gezin!

Logeerkamer bij SGL
SGL watermerk

Aanmelden

U kunt bij onze zorgbemiddelaars terecht voor meer informatie over beschikbare logeerplekken en eventuele reserveringen.
 

Wat kost het?

Om in aanmerking te komen voor logeren is bij voorkeur een Wet langdurige zorg (Wlz) indicatie nodig of een toekenning van respijtzorg door de gemeente. In beide situaties is een eigen bijdrage van toepassing. Bij de Wlz-indicatie hangt de eigen bijdrage af van uw inkomen. Meer informatie vindt u op www.hetcak.nl. Meer informatie over de Wlz vindt u op de website van de rijksoverheid.


Locaties

U kunt bij ons logeren op verschillende locaties in Limburg. Bekijk hier alle locaties. Onze zorgbemiddelaars vertellen u er graag meer over.

contact
Badkamer met toilet, douche en wastafel
SGL watermerk

Anderen bekeken ook: